SANT JORDI AL PEDROLO

Avui, com és tradicional al centre, hem celebrat la diada de Sant Jordi. A la sala d’actes s’han lliurat els premis literaris en les diferents categories (narrativa, poesia i audiovisual), amb la col·laboració d’alumnes de Literatura catalana de 2n de Batxillerat i d’un grup de músics de diferents cursos. D’altra banda, els nois i noies d’ESO han pogut participar en diferents propostes: gimcana literària a 1r, taller de poesia a 2n, i passaparaula a 3r. Els alumnes de 4t han estat uns dels protagonistes de la festa, ja que han organitzat la venda de roses i, a més a més, han col·laborat amb la comissió organitzadora i el professorat, a desenvolupar a les aules i al pati les diferents activitats.

Gràcies a tots per fer-ho possible i enhorabona als guanyadors, les obres dels quals es podran llegir molt aviat a la revista Ins Pedrolo Report.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>