CONVIVÈNCIA I COHESIÓ 1r ESO

Els alumnes de 1r d’ESO han participat aquesta setmana en unes jornades de cohesió i convivència organitzades pels tutors i professors que coordinen l’àrea “Emocional+ment”, i que han comptat també amb la col·laboració de l’AMPA i d’un grup d’alumnes de 2n de Batxillerat.

Dijous, en acabar l’horari lectiu, alumnes i professors van dinar al centre i van iniciar diferents dinàmiques per fomentar valors que es treballen també des de l’aula. Després del berenar que va preparar l’AMPA, també obert a les famílies, van continuar amb jocs i activitats organitzades pels nois i noies de 2n de Batxillerat. Amb les energies renovades pel sopar que vam servir a la cantina del centre, els alumnes disposats a continuar van participar en un bingo musical i alguns jocs de nit. Després d’un dia tan intens, tocava descansar: les estoretes i els sacs de dormir ja estaven disposats al gimnàs de l’institut per passar la nit.

L’endemà va continuar l’aventura. Després d’esmorzar, van iniciar la caminada fins a Talladell, on van divertir-se amb noves activitats, en aquesta ocasió proposades i organitzades pels mateixos nois i noies dels diferents grups.

Enhorabona per la iniciativa i gràcies als organitzadors, col·laboradors i participants, per fer-la possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>