SORTIDA DE 3r D’ESO A BARCELONA

L’alumnat de 3r d’ESO ha fet una sortida a Barcelona i ha visitat alguns dels llocs que va trepitjar el “Caballero de la triste figura” amb el seu escuder, Sancho Panza.

Alguns dels punts de “La ruta del Quixot” són la porta per la qual van entrar els protagonistes a la capital catalana; el palauet de l’Antonio Moreno, el personatge que va rebre don Quixot a casa seva; la imprenta del carrer del Call; la Plaça Reial on, a l’època, hi havia una convent de monjos; i, finalment, la platja on el de la Manxa va perdre la lluita contra el Cavaller de la Blanca Luna. I tot, en el nom de l’amor per la Dulcinea.

Després d’un merescut descans, fan fet un tomb pel Centre d’Arts Santa Mònica, on han vist l’exposició titulada “Utopies de la Rambla”, en la qual es pretén mostrar la multiplicitat de realitats que es donen en un mateix lloc, en aquest cas, la Rambla.

Ha sigut un dia ben bonic i ben aprofitat!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>