Premis per a Treballs de Recerca

Com cada any, diverses universitats i entitats premien treballs de recerca de l’alumnat de 2n de batxillerat, en les diverses modalitats. Els centres decideixen quin són els treballs que creuen que tenen un nivell i un valor per optar als premis (que, quan són de les universitats tot sovint suposen tenir la matrícula gratuïta).

Enguany, el treball de la Júlia Dalghi (alumna que va acabar batxillerat al Manuel de Pedrolo el curs passat), titulat Educar des del cor i per al cor. La importància de l’educació emocional a l’escola ha estat premiat a la XVI edició dels Premis a Treballs de Recerca de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior, de la Universitat de Lleida, on es va fer l’acte de lliurament. El treball va tenir com a tutora, a 1r de Batxillerat, la professora Marina Mateu, i a 2n de Batxillerat, el professor Francesc Carabasa.

Enhorabona, Júlia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>