FINALISTES DE LA VII COPA CANGUR

Un any més, la Societat Catalana de Matemàtiques ha organitzat la competició Copa Cangur, que vol estimular el gust per aquesta disciplina. En aquesta primera fase, a diferència de cursos anteriors, la competició s’ha disputat en diferents seus virtuals, concretament 12, cadascuna de les quals tenia una trentena d’equips. Els tres primers equips de cada seu es classificaven per a la final, que tindrà lloc el dia 5 de maig a Montmeló. Teniu tota la informació a:  https://isotropic.cat/copacangur/#1572296910629-161fa3a4-e990

L’institut Manuel de Pedrolo ha participat amb dos equips formats per 7 alumnes de 2n i 3r d’ESO cadascun, que han quedat en primera i desena posició; per tant, un dels equips s’ha classificat per a la final.

Els alumnes Maria Casanovas, Judith Pérez, Ares Ferrer, Miguel Ángel Fernández, Laia Casanovas, Mar Pijuan, Ibrahim Labiad i Youssef Makhlouf, de 3r ESO, i David Franquesa, Mark Oridola, Robert Pagu, Rania Mhiaoui, Marina Pont i Ferran Briansó, de 2n ESO, han configurat els dos equips.

Aquesta activitat s’emmarca dins l’aposta del centre per atendre els diferents ritmes d’aprenentatge. Pel que fa a l’assignatura, es tradueix en una hora setmanal per classe i curs de treball en grups molt reduïts per tal de fomentar el raonament, la intuïció i el gust per les matemàtiques. Aquest premi, així com també el paper destacat que els alumnes de l’INS Manuel de Pedrolo tenen en els diferents concursos i activitats, és una mostra del bon funcionament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>