DISSABTE, 19 DE JUNY: TARDA I VESPRE D’ORLES

Aquest dissabte, 19 de juny, s’ha fet un lliurament d’orles molt especial: primera, perquè els actes de 4t d’ESO i de 2n de batxillerat han estat el mateix dia, amb horari diferent; i segona, perquè els nois i les noies que es graduen no han estat en contacte directe amb les seves famílies com passa en els anys “normals”. Perquè aquest no ho és, de normal, en el sentit de fer les coses com sempre s’havien fet. S’han hagut d’adaptar tantes coses!, i entre elles, els actes de les orles.

Així, a les 20:00 h s’han lliurat les orles als nois i noies de 4t d’ESO a la sala d’actes Jaume Pons de l’institut; a la mateixa sala d’actes, però a les 22:00 h, s’han lliurat als nois i noies de 2n de batxillerat. Les famílies han pogut seguir la retransmissió en una pantalla de gran format des del gimnàs de l’institut, amb reserva prèvia.

Ha estat una molt bona doble festa!

Us deixem amb una mostra…

… i de 2n de batxillerat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>