COLLITA DE PREMIS PER AL DAVID PEDRÓS

L’exalumne David Pedrós continua guanyant premis amb el que va ser el seu Treball de recerca. El treball es titula Trencant el mite: forçant la resposta Fight or Flight del sistema nerviós simpàtic per millorar el rendiment esportiu en natació, i en va ser tutora la professora Ester Taló.

Per ordre cronològic, els premis guanyats són:

XVI Premi PRBB: el Premi PRBB guardona el millor treball de recerca en ciències biològiques, per a estudiants de batxillerat de tot Catalunya (maig de 2021).

Premis UVic als millors treballs de recerca de Batxillerat. Premi Fundació Caixa d’Enginyers: premis als millors treballs en l’àmbit de física, química, biologia, ciències ambientals i salut (juny de 2021).

Premi Recerca Jove (AGAUR). Premi INEFC al millor treball que fomenti l’interès per la recerca en temes relacionats amb les ciències de l’activitat física i l’esport, és un premi atorgat conjuntament amb l’INEFC (març de 2022).

I, a part, s’ha publicat el treball a la “Revista técnica de natación y actividades acuáticas”, de la Asociación Española de Técnicos de Natación (AETN), octubre de 2021 i gener de 2022.

Una vegada més, i les que calguin: enhorabona, David!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>