AVALUACIÓ DE 4t D’ESO

Els dies 17 i 18 de febrer l’alumnat de 4t ESO realitzarà la Proves d’Avaluació de 4t d’ESO 2020-2021, proves que avaluen les competències i coneixements bàsics que ha d’haver adquirit l’alumnat al final de l’ESO en llengua catalana, llengua castellana, llengua anglesa o francesa, matemàtiques i en l’àmbit cientificotecnològic.

Tots els centres de Catalunya que imparteixen ESO fan les mateixes proves, els mateixos dies i a les mateixes hores. El primer dia, dimecres 17,  s’avalua matemàtiques, llengua castellana i llengua anglesa o francesa;  el dia 18 es fan les proves de llengua catalana i de l’àmbit cientificotecnològic.

Els resultats de les proves es comunicaran al centre educatiu a partir del 3 de maig, i posteriorment rebran els resultats les famílies. Les dades concretes de la prova de cada centre i de l’alumnat són confidencials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>