A LA FINAL DEL “FEM MATEMÀTIQUES”

Un any més, alumnes de l’institut Manuel de Pedrolo arriben a la final del Fem Matemàtiques. En aquest cas ha estat el Robert Pagu, de 2n d’ESO.

Uns 12000 alumnes de 5è, 6è, 1r i 2n d’ESO han participat en les tres fases del concurs. D’aquests, 70 eren a la final celebrada a l’Escolania de Montserrat el dia 7 de maig, acompanyats dels seus professors i famílies.

Les diferents associacions d’ensenyants de matemàtiques (LLeimat, Apamms, Abeam, Ademgi, Apmcm) agrupats en la federació (FeeMcat), van organitzant les fases durant el curs, una en grup i dues d’individuals.

La final ha estat orquestrada de forma esplèndida per l’associació Apamms de comarques del Maresme, el Vallès, Osona i també a Barcelona, amb la col·laboració de l’Escolania de Montserrat.

A Montserrat els alumnes van jugar amb la matemàtica des del minut zero: al cremellera i a la gimcana van treballar en grups, i enmig de totes dues activitats, la prova individual.

Els tres alumnes de 6è i de 2n d’ESO amb millor puntuació individual participaran a l’Olimpíada Matemàtica, que organitza la “Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas”.

Entre tots, famílies, professors i alumnes vam posar el nostre granet de sorra per a la millora de l’educació.

Felicitats a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>