JORNADES DE COHESIÓ A 1r d’ESO

Els alumnes de 1r d’ESO van participar a finals de setmana en unes jornades de cohesió i convivència organitzades pels tutors, i professors que coordinen l’àrea “Emocional+ment”, i que van comptar també amb la col·laboració de l’AFA Famílies Pedrolo i d’un grup d’alumnes de 3r d’ESO.

Dijous, en acabar l’horari lectiu, alumnes i professors van dinar al centre i van iniciar diferents dinàmiques per fomentar la cohesió entre els nois i noies, i altres valors que es treballen també des de les aules. Després del berenar que va preparar l’AFA, també obert a les famílies, van continuar amb jocs i activitats organitzades per una colla d’alumnes de 3r d’ESO, coordinats pels professors d’Emocional+ment. Mentrestant, els pares i mares van poder assistir a les reunions d’inici de curs.

L’endemà va continuar l’aventura amb una caminada fins a Sant Eloi, on van divertir-se amb noves activitats, en aquesta ocasió proposades i organitzades pels mateixos nois i noies de 1r, i els seus tutors i tutores.

Gràcies a tots els participants per fer-ho possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>