SORTIDES LÚDIQUES A 1r, 2n I 3r ESO

Acabem el curs amb dos dies d’activitats lúdiques: caiac a Miravet (1r ESO), gimcana a Tarragona (2n ESO), parc aquàtic Aqualeon (3r ESO) i matí de piscina a Tàrrega per a tots els grups.

Només ens falta la Festa Major del dia 21 com a cloenda d’un curs en què hem compartit moltíssimes experiències.

Us hi esperem!

ALUMNAT DE 4t d’ESO a CANTÀBRIA

Els nois i noies de 4t d’ESO ja són a Cantàbria. Després de celebrar la festa de les orles i per tancar definitivament el curs i, per algun d’ells, el pas pel Pedrolo, s’han traslladat fins al nord d’Espanya per visitar llocs tan interessants com Castro Urdiales, el Parc natural de Cabárceno, Santander, Santillana del Mar i Bilbao. Gaudiu del viatge i fins molt aviat!

ALUMNAT DE 1r d’ESO AL CONCURS D’ORTOGRAFIA

Aquest matí els alumnes de 1r d’ESO han participat en la darrera fase del Concurs d’ortografia de llengua catalana i castellana que s’ha celebrat a Agramunt, juntament amb els de l’Ins Ribera de Sió (Agramunt) i els de l’Ins La Segarra (Cervera). Ha estat una final molt igualada, en la qual l’equip del Pedrolo ha quedat en 1a posició en llengua castellana i en 2a posició en llengua catalana. Enhorabona!

CAP DE SETMANA D’ORLES

Les tradicionals i lluïdes festes de les orles de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat han engalanat d’elegància, llum, música, discursos i molta emoció, la pista del nostre centre aquest cap de setmana. Alumnes, famílies i professors han celebrat el final d’una etapa i l’inici de nous camins, amb l’estimada col·laboració de l’AFA.

Esperem que guardeu un bon record de la festa i del vostre pas pel Pedrolo. Gràcies per ser-hi i molta sort!

AVUI, PROJECTES DE RECERCA DE 4t d’ESO

Avui al migdia, els nois i noies de 4t que han elaborat el projecte de recerca durant el segon quadrimestre han exposat oralment el resultat dels seus estudis davant dels tribunals formats per diferents professors, entre ells els tutors del seu treball. Ens han parlat d’esport, salut, tecnologia, llengua… Bona feina!

TREBALLS DE SÍNTESI A 1r, 2n i 3r d’ESO

Coincidint amb els dies de les proves PAU al centre (4, 5 i 6 de juny), un grup d’alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO s’han desplaçat a diferents zones de la nostra geografia amb l’objectiu de portar a terme les activitats dels treballs de síntesi amb què, un any més, tanquem els projectes del curs.

Els de 1r han anat fins a Cubelles on han participat en les activitats aquàtiques, científiques i lúdiques del projecte “Medi Marí“. Els de 2n han viatjat fins a Caldes d’Estrac on, amb el projecte “Orbitant pel món”, han treballat el coneixement del medi natural, tot combinat amb activitats lúdiques i esportives. Finalment, els de 3r, des de Tamarit, han compartit l‘”Experience Caledònia” també amb activitats esportives, aquàtiques, de desenvolupament físic i de coneixement del medi natural.

Paral·lelament, els nois i noies que s’ha quedat al centre han treballat en projectes grupals alternatius. A 1r d’ESO l’hem titulat “Descoberta de Tàrrega” i l’han dedicat al coneixement de la ciutat des de diferents punts de vista (històric, social, lingüístic, paisatgístic, matemàtic, artístic, i esportiu) per arribar al disseny i la construcció d’un joc de taula basat en els seus “descobriments”.

A 2n d’ESO, també han planificat i elaborat el joc Pedrolo & Co, similar al Party & Co però amb temàtica lliure. Els equips participants han d’arribar a la meta després d’haver superat proves que requereixen diferents habilitats com el dibuix, la mímica, la música…

I els alumnes de 3r d’ESO, agrupats segons les zones de procedència, amb el treball “Orígens, cultures i tradicions” han de presentar als companys de l’aula els aspectes més representatius del país que escullen (tradicions, gastronomia, paisatge, llengua…)

Esperem que totes aquestes experiències els hagin resultat molt enriquidores!