Setmana de reconeixements i premis

Al Pedrolo estem d’enhorabona! Aquesta setmana passada de sant Jordi, hem rebut molt bones notícies.

El mateix dia de sant Jordi, com vam publicar a través de les xarxes, l’Ainhoa Seguí (3r ESO), la Cèlia Minguet (2n Batxillerat) i la professora de llengua Roser Jurado van anar a Lleida a recollir el premi, cadascuna en la seva categoria, de la 8a edició del Concurs Escolar Parada Literària, que organitza l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de Lleida. Aquest premi suposa un obsequi per a les guanyadores, però també un regal per al grup-classe (una sortida a Àger, al Centre d’Observació de l’Univers, i una sortida a Cervera, al Museu Marc Márquez).

 

El dia 25 d’abril els alumnes de 2n d’ESO Víctor Moré, Pau Franquesa, Anuar El Emrani i Biel Torres van recollir el premi al seu curt “La batalla del temps”, presentat al concurs de curtmetratges organitzat per Cine Base, ESCAC i el BCN Film Festival. Aquest curt va ser elaborat en el marc de la matèria d’imatge i so que imparteixen les professores Blanca Garcia i Cinta Rodríguez, a 2n d’ESO.

 

I encara més! L’alumna de 2n d’ESO Iliana Gilabert ha estat la guanyadora de la fase territorial de Lleida del concurs de redacció que organitza anualment Coca-cola en la seva edició en castellà. Ara, la seva redacció passarà a la fase Catalunya, on esperem que també tingui premi!

I no hem acabat! A partir del taller de cinema que l’ESCAC va impartir fa unes setmanes a l’alumnat de 3r d’ESO, l’ESCAC ha concedit tres beques a tres alumnes: Ainhoa Seguí, Jordi Puig i Aleix Pozo. El premi consisteix en una estada al Summer School de l’ESCAC, durant l’estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>