ESO: MATRÍCULA 2020-2021

PERÍODE DE MATRÍCULA:

En tots els casos (alumnat que ja estudia al centre i alumnat nou amb plaça assignada) es pot demanar cita prèvia mitjançant aquest calendari o bé trucant al telèfon 973.310.836:

  • alumnat que ja estudia al centre (continuïtat): del 25 de juny a l’1 de juliol (tràmits telemàtics);
  • alumnat preinscrit amb plaça assignada: del 13 al 17 de juliol (tràmits presencials).

DOCUMENTACIÓ:

Per a les matrícules telemàtiques, cal que envieu tota la documentació, indicant el nom de l’alumne a l’assumpte del correu, a: secretaria@institutmanueldepedrolo.cat. La resta de matrícules, podeu portar la documentació de manera presencial.

  • Tota la documentació que demana el centre: full d’autoritzacions, full de llibres socialitzats, rebuts de pagaments (material, llibres i AMPA) i carta de compromís. La llista de llibres per al curs 20-21 és a la pàgina web.
  • El carnet de vacunacions on constin les dosis de vacunes rebudes i les dates corresponents.
    • Si no es té carnet de vacunacions cal presentar un certificat mèdic oficial o el carnet de salut amb les dosis de vacuna rebudes i les dates corresponents.
    • Si el nen o la nena no han estat vacunats per indicació mèdica o per altres circumstàncies, cal presentar un certificat mèdic oficial justificatiu.
  • Quan el domicili al·legat a la sol·licitud de preinscripció no coincideixi amb el domicili del DNI cal presentar el DNI renovat amb la nova adreça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>