VAGA: AVÍS A LES FAMÍLIES I CARTA DE LES DIRECCIONS DELS INSTITUTS PÚBLICS

Us comuniquem que han estat convocades jornades de vaga de professorat per als dies 15, 16, 17, 23, 29 i 30 de març de 2022. No podem saber quin nombre de professorat exercirà el seu dret individual a la vaga, però l’institut garantirà, amb els serveis essencials que proposa el Departament d’Educació, el dret de l’alumnat a romandre al centre. Els serveis essencials dels instituts es concreten en la presència d’un membre de l’equip directiu i, de manera excepcional, per motius de les mesures sanitàries per fer front a la pandèmia de la COVID-19, en el cas de l’ensenyament secundari (de 12 a 16 anys), en la presència d’un docent per a cada 3 unitats. Aquests serveis essencials, conjuntament amb el professorat que no hagi donat suport a la proposta de vaga, garantiran la seguretat i l’atenció de l’alumnat present al centre (que serà obert en el seu horari habitual, però no es pot garantir l’activitat lectiva). Evidentment, la gestió d’aquesta situació serà complicada, i esperem que l’entengueu.

També us adjuntem l’escrit adreçat al director dels Serveis Territorials de Lleida, signat pels directors i directores dels instituts públics, en què s’exposen els aspectes que preocupen els docents i que han portat a la situació de convocatòria de diversos dies de vaga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>