Setmana Europea de la Prevenció de Residus

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus (enguany, del 16 al 24 de novembre) és un projecte que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. Té com a objectiu organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. Es pretén donar a conèixer estratègies de reducció de residus, fomentar accions per reduir els residus, fer canviar el comportament quotidià quant a consum i producció… Enguany, l’eslògan europeu és Canvia els teus hàbits, redueix els residus.

I durant aquesta setmana, al vestíbul de l’institut ha nascut un arbre: el de les bones intencions, una pluja d’idees, de desitjos, opinions… pel nostre medi. Tothom ha escrit el seu missatge i la coordinadora de l’activitat al nostre institut, la professora Rosa Farran, ha estat l’encarregada de donar forma a la vistosa proposta: l’activitat és “El bosc de la vida”, i s’han penjat les imatges a la web de la Setmana, on constaran tots els centre participants.

Recordem que l’institut Manuel de Pedrolo ja té els seus ecodelegats i ecodelegades, que són representants escollits de cada classe, a la qual representaran en accions que es duran a terme al llarg del curs (per exemple, van participar en la plantada d’arbres de la Jornada Llavors de Futur).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>