SANT JORDI AL PEDROLO: ELS PREMIS

El passat 22 d’abril l’institut Manuel de Pedrolo va celebrar la Diada de Sant Jordi amb una sèrie d’activitats per promoure la lectura i la literatura, així com la venda de roses amb dedicatòria que van promoure els alumnes de 2n de batxillerat.

Un total de 17 alumnes van ser premiats per haver guanyat el premi del concurs literari de Sant Jordi amb un diploma, una rosa i un val per bescanviar amb llibres o material escolar a les llibreries de Tàrrega. A més, van participar en la lectura col·lectiva a la plaça del Laberint, organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn. Els temes de les obres presentades enguany al concurs literari van des de la ciència-ficció fins a la situació actual de la guerra a Ucraïna, passant per la situació de la llengua catalana, l’amor i el desamor, l’amor homosexual, el suïcidi, els primers dies d’institut, l’experiència en primera persona sobre l’anorèxia o l’autoconeixement.

Els textos premiats seran publicats en un número especial de la revista “Telèmac”, editada per l’alumnat de 3r d’ESO. El vídeo guanyador de la categoria audiovisual ja està disponible al canal de Youtube del centre, així com d’altres obres realitzades per l’alumnat de l’assignatura de Comunicació Audiovisual, com són videopoemes, booktrailers o vídeos per promocionar la lectura.

Felicitem els guanyadors i encoratgem la comunitat educativa a llegir les seues obres. Fem costat a la lectura com a font de coneixement i també de gaudi personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>