PROVES CANGUR 2022

El passat 19 de març, 84 alumnes del nostre centre, des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat, van participar en la Prova Cangur 2022, que organitza anualment la Societat Catalana de Matemàtiques. Els resultats han estat fantàstics, ja que en la llista que apareix publicada a la pàgina web del Cangur on figura el 5% dels millors resultats de tot Catalunya, en cadascun dels nivells veiem que hi surten alumnes del nostre centre, en tots.

Alumnes que han obtingut una puntuació dins del millor 5% i que apareixen publicats a la pàgina web oficial de la prova Cangur:

Aquests són els nois i noies que han quedat tan ben classificats: Linhui You (1r ESO), Robert Pagu (2n ESO), Judit Pérez (3r ESO), Adrià Meda, Ramon Moretó i Taha Miqri (4t ESO), Pau González (1r BTX), Aleix Llort, Lluc Maymó i Aziz Ouhida (2n BAT). Felicitats a tota la colla i al professorat de matemàtiques del Pedrolo per la bona feina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>