PREMATRÍCULA PAU I MATRÍCULA PAP

Des del passat 16 de febrer i fins a l’1 de març l’alumnat de 2n de batxillerat ha de fer la prematrícula de la PAU per poder realitzar la prova d’avaluació de batxillerat per a l’accés a la universitat (PAU) a la convocatòria de juny 2021, i l’alumnat que vulgui accedir als graus que demanen la PAP (Ciències de l’Activitats Física i de l’Esport, Educació Infantil i Educació Primària…) ha de fer la matrícula de la PAP en el mateix termini, del  16 de febrer a l’1 de març.

Aquests tràmits es fan al portal Accesnet (https://accesuniversitat.gencat.cat). Com cada any, el nostre centre facilita els tràmits a l’alumnat, i el dia 23 de febrer, un cop finalitzats els exàmens del 2n trimestre, el coordinador de batxillerat reunirà l’alumnat de 2n de batxillerat a la sala d’actes per tal de fer el tràmit de manera conjunta o, si algú el vol fer a casa, rebre les indicacions adequades.

Tota la informació es pot trobar a la pàgina web Canal Universitats: informació PAU i informació PAP.

Important: L’alumnat que es matriculi a la PAP  haurà de realitzar dos tràmits diferents:

  1. Prematrícula de la PAU: tràmit previ a la matrícula definitiva de la PAU. No hi ha cap pagament associat.
  2. Matrícula a la prova d’aptitud personal: la PAP comporta el pagament d’unes taxes.

Les dates de les PAU són: 8, 9, 10 i 11 de juny. La prova PAP tindrà lloc el 10 d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>