PREINSCRIPCIÓ 2020-2021 (BATXILLERAT)

La preinscripció per al batxillerat serà telemàtica, entre el 27 de maig i el 3 de juny. Tota la informació sobre dates, documentació… aquí.

  1. L’alumnat que ja estudia a l’INS Manuel de Pedrolo NO HA DE FER LA PREINSCRIPCIÓ. Ha de fer, obligatòriament, la tria de les matèries del batxillerat que vol estudiar, al moodle de tutoria de 4t d’ESO.
  2. L’alumnat procedent d’altres centres ha de complimentar la sol·licitud amb identificació digital. No cal aportar cap resguard ni documentació.
  3. En cas de no tenir identificació digital, es pot fer la sol·licitud en suport informàtic, que s’ha d’enviar, juntament amb la documentació acreditativa (escanejada o fotografiada), al correu de l’institut: c5004498@xtec.cat. A l’assumpte del correu és necessari posar-hi el nom de l’alumne, curs i estudis, per tal de facilitar-ne la gestió.
  4. En cas que no es pugui resoldre la sol·licitud de manera telemàtica, es pot fer de manera presencial, amb cita prèvia al telèfon: 973 310 836, o amb reserva en aquest calendari.
  5. Per poder fer la tria de les matèries del batxillerat que es vol estudiar (alumnat que no és de l’institut), cal escriure al correu del centre (c5004498@xtec.cat), on se us facilitarà l’enllaç.

Barem provisional (15/06/2020)

MATRÍCULA DE L’ALUMNAT PREINSCRIT AMB PLAÇA ASSIGNADA: DEL 8 AL 14 DE JULIOL DE 2020.

OFERTA DE PLACES DE BATXILLERAT:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>