Oriol Pedrós i Marta Figueras reben la Distinció de les PAU

 

Dijous 20 de juliol es va celebrar l’acte de lliurament de les distincions als 412 estudiants que van obtenir un Excel·lent a les Proves d’Accés a la Universitat 2017. Aquestes distincions volen servir per reconèixer públicament l’esforç dels/de les estudiants, així com la seva bona preparació en la realització de les proves de selectivitat. Es concedeix la Distinció PAU a l’alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària de juny ha obtingut una qualificació igual o superior a 9 punts, en la fase general de les proves d’accés a la universitat  El lliurament de les distincions va tenir lloc a l’Auditori de Barcelona.i va ser presidit pel Molt Honorable Carles Puigdemont, president de la Generalitat.

Aquest any són dos els alumnes del nostre centre que han obtingut aquesta menció, l’Oriol Pedrós i la Marta Figueras. Des del centre  volem felicitar-los per la seva trajectòria, tant personal com acadèmica.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>