LES PAU AL PEDROLO

Per segon any consecutiu, l’organització de les PAU (Proves d’Accés a la Universitat) ha triat el nostre institut com a seu de realització d’aquestes proves.

L’any passat, per motius de la pandèmia que patim, les PAU es van ajornar fins al juliol, però enguany els exàmens es faran els dies 8, 9, 10 i 11 de juny, quan a l’institut encara hi ha activitat acadèmica.

L’alumnat que s’examinarà al Pedrolo serà el de 2n de batxillerat dels centres de Tàrrega, Cervera, Guissona i Agramunt. Des del Consell Interuniversitari de Catalunya donen una sèrie d’instruccions que cal que tot aquest alumnat tingui en compte i respecti durant les proves. També adjuntem les mesures preventives contra la covid-19.

Us adjuntem el calendari i els horaris dels exàmens i, evidentment, desitgem que vagi tot bé i que els resultats siguin satisfactoris!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>