LA MARIA CASANOVAS, SEGONA AL FEM MATEMÀTIQUES

El passat dimecres 12 de maig va tenir lloc la fase final del Fem Matemàtiques en format telemàtic, de la qual volem destacar la brillant participació de l’alumna de 2n d’ESO del nostre centre, la Maria Casanovas, que es va classificar en segon lloc a nivell català. És encara més destacable el fet que sigui l’única alumna de les terres de Lleida que va pujar al podi de la fase final d’un dels tres nivells que es disputaven (6è de primària, 1r d’ESO i 2n d’ESO).

Aquest excel·lent resultat li obre les portes a competir en l’Olimpíada Estatal de Matemàtiques juntament amb els altres dos classificats. La jornada va veure competir una seixantena d’alumnes d’arreu de Catalunya, classificats després de les dues fases prèvies. La participació i la preparació per a aquest tipus d’activitats, individuals i per equips, està emmarcada dins del projecte d’atenció a la diversitat i ampliació curricular que es du a terme a l’institut per tal de potenciar i desenvolupar les habilitats logicomatemàtiques de l’alumnat.

Felicitem la Maria i el professorat del departament de matemàtiques que participa en la preparació d’aquestes proves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>