Jornada Llavors de Futur d’Emprenedoria Social Jove

Aquest divendres, 25 d’octubre, s’ha celebrat la 3a jornada Llavors de Futur, una iniciativa del Grup Alba i Ponent Coopera, amb la col·laboració de diverses entitats de Tàrrega i l’Ajuntament, que es proposa de reconèixer la figura de qui va ser durant molts anys rector de la parròquia de Tàrrega, i que va impulsar moltes iniciatives socials.

Uns 400 alumnes de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius de Tàrrega s’han trobat al Teatre Ateneu, sota el fil conductor del canvi climàtic i el consum responsable. L’ecologista alemany Felix Finkbeiner, fundador de Plant for the Planet, ha explicat les seves experiències, propostes, reptes… S’han lliurat premis del Concurs d’Idees Emprenedores, s’ha escoltat l’experiència d’una App de roba sostenible, s’ha presentat un model de gimnàs que pot generar energia a través dels aparells de fitness… Així mateix, les delegades verdes han fet la seva primera tasca d’aquest curs: participar en la plantada d’arbres, activitat organitzada per l’empresa Borges, i feta a la finca Mas de Colom, on es durà a terme el Pla d’Acció de la Biodiversitat.

Una jornada completa amb un missatge clar: el jovent és qui té la capacitat de portar endavant projectes per un món sostenible.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>