FIRA TÀRREGA I AULA D’ACOLLIDA

Durant dues setmanes, les arts escèniques i la FiraTàrrega han estat l’eix temàtic de l’Aula d’Acollida de l’institut.

Dijous, els nois i noies van assistir a un taller de la Companyia de Circ Eia per conèixer de prop diverses arts escèniques i apropar la fira a l’alumnat nouvingut. Van fer estructures amb tamborets, van construir una passarel·la per on es desplaçava un artista amb els ulls tancats, van jugar amb baldufes (joc tradicional que té molts noms a cada país i que no és tan senzill com semla)… Van acabar amb un debat sobre les pors que van sorgir mentre es feien els tallers.

Aquest divendres han assistit a un assaig de la companyia lleidatana La Baldufa, un projecte en col·laboració amb FiraTàrrega. L’espectacle, que s’ha fet a Cal Trepat, explica la vivència d’una noia que marxa de casa arran d’un conflicte bèl·lic… i les problemàtiques que troba pel camí: racisme, persecució policial, morts… Després de l’obra, s’ha fet un debat amb la companyia: s’hi han sentit reflectits? Quines parts els han agradat més?

Una gran experiència per a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>