FANTÀSTICS RESULTATS A LA COPA CANGUR!

La Copa Cangur és un concurs presencial de resolució de problemes de matemàtiques per a equips de centre, organitzat per la Societat Catalana de Matemàtiques. Els equips estan formats per 7 alumnes de 1r i 2n d’ESO (categoria Cadet) o bé 7 alumnes de 3r i 4t d’ESO (categoria Júnior).

En el concurs es presenten 12 problemes i 60 minuts de temps per fer-ne els màxims possibles (primera fase). La puntuació obtinguda per cada problema va variant durant el concurs i, per tant, l’estratègia d’equip és molt important! A més, durant el desenvolupament de la prova els equips poden seguir en directe l’estat del concurs, tant la puntuació i la classificació com els encerts i errors que porten acumulats cadascun dels participants. Això el fa un joc emocionant i divertit, amb les matemàtiques com a protagonistes.

La primera fase del concurs s’ha celebrat aquesta tarda a l’institut Manuel de Pedrolo (3r i 4t d’ESO) i a l’escola Vedruna (1r i 2n d’ESO). Hi han participat els centres de Guissona, Tàrrega, Cervera i Bellpuig. Els nostres representants de 3r i 4t d’ESO HAN QUEDAT EN PRIMERA POSICIÓ (han respost bé totes les preguntes i han estat els més ràpids) i els representants de 1r i 2n d’ESO, en SEGON LLOC. Ara, el grup de 3r i 4t queda classificat per a la final, juntament amb el grup de representants de batxillerat.

Uns brillants resultats, pels quals felicitem aquest grup de nois i noies amb passió per les matemàtiques… i també felicitem, una vegada més, el departament de matemàtiques del Pedrolo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>