ENTREGA DELS DIPLOMES DELF B1 2020 ALS ESTUDIANTS DEL PEDROLO

Per fi han arribat! Ja són aquí i ja han estat entregats els Diplomes DELF Scolaire, nivell B1 de francès, a l’alumnat de l’INS Manuel de Pedrolo que enguany fa 1r de Batxillerat: Núria Caus, Aleix Llort, Laia Pujol, Judit Sol, Núria Valentines i Pau Valls. La professora de llengua francesa de l’institut, Laura Delgado, ha estat qui els ha lliurat els títols.

El curs ha estat una mica “accidentat”, a causa del confinament per la pandèmia: es van haver de reprogramar les dates de les proves, que es van fer finalment el mes d’octubre del 2020; els resultats, com ja vam publicar, van ser molt bons i, finalment, hem pogut lliurar els merescudíssims Diplomes DELF en llengua francesa als nois i noies que van passar la prova.

Els tornem a donar l’enhorabona, i també animem futurs estudiants de francès a presentar-se a aquestes proves DELF, reconegudes mundialment. Ben aviat sortiran publicats els resultats de l’alumnat que es va presentar aquest curs 2021 al DELF Scolaire.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>