ENGLISH DAYS

Durant aquesta setmana, els nois i noies 1r, 2n i 3r d’ESO han participat en diferents projectes impulsats des del Departament de llengües estrangeres, amb l’objectiu d’augmentar el temps d’exposició a l’anglès per tal de millorar la competència comunicativa en aquesta llengua.

Al projecte Crazy news, els alumnes de 1r s’han convertit en periodistes per elaborar un telenotícies nadalenc des del canal Pedrolo News.

Els alumnes de 2n han treballat el Christmas project amb l’objectiu final de dissenyar, editar i projectar un anunci de Nadal.

Finalment, els alumnes de 3r s´han centrat en el projecte AI & Creativity, que forma part del programa GEP (Generació Plurilingüe). Han pogut comparar les creacions a partir de la intel·ligència artificial amb les obres originals dels principals pintors del surrealisme. Com a producte final, han creat una exposició d’obres d’art seguint una de les tècniques més conegudes d’aquest corrent artístic: el collage.

Un cop exposats i avaluats els diferents productes finals de l’English days, hem donat la benvinguda al Nadal amb un esmorzar que ens han preparat els alumnes de 1r de Batxillerat, diferents activitats a les aules i una cantada de Nadales d’alumnes i professors al gimnàs del centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>