Brillant paper del Pedrolo a la Copa Cangur

Un any més, la Societat Catalana de Matemàtiques ha organitzat la competició Copa Cangur, que vol estimular el gust per aquesta disciplina. En aquesta primera fase, la competició se celebra en diferents seus al mateix dia, com per exemple l’institut Alfons Costafreda, de Tàrrega, on han competit, a més dels instituts de Tàrrega, el Terres de Ponent i La Serra, de Mollerussa, el Pla d’Urgell, de Bellpuig, i el Joan Amigó, de l’Espluga de Francolí. Un total de 16 equips de nois i noies de 2n i 3r d’ESO.

L’institut Manuel de Pedrolo ha quedat en una fantàstica segona posició, gràcies als alumnes Adrià Meda, Naia Valls i David Farré, de 2n d’ESO, i Biel Torres, Pau Franquesa, Marc Prats i Pau González, de 3r d’ESO. A tot l’equip, MOLTES FELICITATS, així com a la professora Mariona Rodríguez i el professor Oriol Dolcet.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>