AQUESTA SETMANA, TREBALLS DE SÍNTESI

Aquest any, sí. L’any passat, a causa del confinament per la pandèmia, no vam poder realitzar el Treball de síntesi (que es fa a 1r, 2n i 3r d’ESO). Enguany, aprofitant que el centre és seu de les proves d’accés a la universitat (PAU), hem organitzat aquests treballs els mateixos dies (8, 9, 10 i 11 de juny).

L’alumnat de 1r d’ESO fa el seu treball amb el tema Descobrim Tàrrega. En grups, l’alumnat complimenta el dossier de treball on es plantegen tasques sobre aspectes i espais de la ciutat, com el Parc de sant Eloi, el Museu Comarcal, l’obra de l’artista local Josep Minguell, el riu Ondara… i el producte final és l’elaboració d’una exposició oral.

L’alumnat de 2n d’ESO fa un treball contextualitzat a l’Edat Mitjana a l’Urgell, Torneig amb motiu de les noces de Berenguera d’Anglesola, senyora de Verdú, amb Guillem III de Cervera; es proposa que l’alumnat participi en un torneig medieval, tot buscant formes de creació del producte final, un joc medieval.

I l’alumnat de 3r d’ESO es trasllada cada dia a Cal Trepat on, sota la direcció de professionals de l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), coneix i treballa diferents tècniques de narrativa audiovisual per tal d’arribar a un projecte final: un curtmetratge de ciència-ficció i la participació a la mostra de cinema fantàstic i de terror de Ponent (GalactiCat). Tot el treball permet d’adquirir coneixements relacionats amb el món audiovisual, però a través de la planificació del projecte, la distribució de rols, la presa de decisions… és a dir, el treball en equip.

Molt bona feina a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>