ALUMNES DEL PEDROLO A LA FASE FINAL DEL FEM MATEMÀTIQUES

Un grup d’alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’institut ha arribat a la fase final del Fem matemàtiques: la Maria Casanovas, de 2n d’ESO, i pel que fa a la prova per equips, els alumnes de 1r d’ESO Mark Ordinola, Rania Mihaoui i David Franquesa van ser els més ràpids i han quedat classificats en primer lloc de les terres de Lleida. Aquests nois i noies han comptat amb la preparació de la professora Mariona Rodríguez i el professor Oriol Dolcet.

Fem matemàtiques és una activitat organitzada anualment per la FEEMCAT (Federació d’entitats per a l’ensenyament de les matemàtiques a Catalunya), adreçada a l’alumnat de 6è de primària i de 1r i 2n d’ESO. Pretén contribuir a desenvolupar la competència matemàtica, intercanviar experiències i compartir propostes entre el professorat de matemàtiques i sensibilitzar sobre la necessitat de millora de l’educació matemàtica.

Aquesta activitat s’organitza com un concurs i es desenvolupa en tres fases, i el nostre alumnat es troba a la darrera o final. Enguany, serà una final telemàtica, el 12 de maig. Els desitgem molta sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>