Ainoa Seguí, premiada al Sambori Òmnium de narrativa

Ainoa Seguí Ugalde, alumna de 2n d’ESO del nostre institut, ha estat premiada en el 12è Premi Sambori Òmnium de narrativa escolar, en la categoria de primer cicle de la demarcació Terres de Ponent amb el relat “El perill de viure”.

La jove autora va guanyar el tercer premi amb un relat ple d’emoció que explica les peripècies que viu un gat cadell quan, desemparat després de la desaparició de la seva mare, decideix sortir del carreró fosc on va néixer per buscar-se la vida.

L’acte d’entrega de premis es va fer el passat divendres dia 6 d’abril a Tàrrega, concretament al Servei Educatiu de l’Urgell que, entre pares, mares, professorat i alumnat premiat, estava ple a vessar.

A l’acte també hi va haver espai per a les reivindicacions i per a la música del violista verduní Eduard Boleda, que va deixar bocabadats els assistents amb el seu espectacle Up a Up, un espectacle que mescla la música de viola i la màgia de l’audiovisual.

Des del nostre centre recolzem iniciatives com el Premi Sambori Òmnium perquè, sens dubte, promou l’ús del català dins l’àmbit escolar alhora que incentiva la imaginació i la creativitat literària de l’alumnat.

Esperem, doncs, seguir-hi participant en les properes edicions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>