AINHOA SEGUÍ: PREMI PER AL SEU TREBALL DE RECERCA

L’Ainhoa Seguí, alumna de 2n de Batxillerat de l’INS Manuel de Pedrolo, ha estat una de les cinc finalistes dels XVII Premis PRBB 2022 per a treballs de recerca.

El seu treball es diu “Aliança amb els virus: els bacteriòfags com a indicadors de la qualitat de l’aigua”, i les seves tutores han estat la Rosa Farran, de l’INS Manuel de Pedrolo, i la M. Àngels Calvo, de la UAB; i amb el seu treball de recerca ha aconseguit el 4t premi d’aquesta edició.

Els Premis PRBB els convoquen el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra per premiar els millors treballs de recerca en l’àmbit de les ciències de la salut i de la vida. Els candidats són presentats pels centres (enguany han estat 222 treballs, que han passat una selecció que ha triat 25 treballs) i un jurat en decideix els cinc finalistes. Aquests cinc treballs reben aquests premis: 1r, 1000€; 2n, 500€; 3r, 350€; 4t, 200€ i 5è, 200€, i els cinc finalistes van fer la defensa del seu treball el dia 29 d’abril.

Moltes felicitats, Ainhoa! I també felicitem la seva tutora, la Rosa, per la feina ben feta.

En aquest enllaç podeu veure els cinc finalistes de l’anterior edició, entre els quals hi ha algú conegut…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>