1r DE BATXILLERAT: FÍSICA AL TIBIDABO

L’alumnat de 1r de Batxillerat que fa les matèries de Física i de Reptes científics ha anat avui al Parc d’Atraccions del Tibidabo per participar en l’activitat FISIDABO, organitzada per la Universitat Politècnica de Catalunya.

FISIDABO és un projecte educatiu creat conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona/Parc d’Atraccions del Tibidabo i el Grau en Enginyeria Física de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona de la UPC.

En aquesta trobada, que només es fa un dia, sis equips d’estudiants proposen, dissenyen i porten a la pràctica un experiment original de física en una atracció del Tibidabo. La proposta va adreçada a estudiants de Batxillerat o del Grau en Enginyeria Física, està tutoritzada per la UPC i té el suport de CIMs+CELLEX. El nostre alumnat ha fet la sortida amb un grup de nois i noies de l’INS Alfons Costafreda.

Una bonica barreja de ciència i esbarjo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>